• Välkommen Fogma!

Vi kan hälsa Fogma AB välkommen som sponsor till IK Pantern, som några kanske redan hunnit uppmärksammat att hjälmarna såg lite annorlunda ut under dagens match. Fogma AB är ett nytänkande/nyskapande företag inom fogbranschen, dom skiljer sig från mängden. Deras motto är att alltid jobba som ett team och på ett trevligt och glatt sätt. Fogma tror på glädje och gemenskap, det framhäver bra samarbete med sina kunder. Ägare och VD Martin Pennlöv har ett stort intresse för ishockey, utveckling av vår stad och han kan massa! Varmt välkommen till Panternfamiljen! Ishockeyklubben Pantern 25 feb 0kommentarer
  • IK Pantern - Jonstorp

Man kunde känna att kvällens match nu gällde något helt annat än tidigare. Även om motståndet kommer från fortsättningsserien och råkade att ligga väldigt nära Malmö jämfört med andra lag vi mött under hösten och vintern, så kunde känslan tas på, fokuset och allvaret. Första och andra perioden kör Pantern i princip över gästern, som arbetade hårt med att rensa puck men fick tillslut kapitulera både en, två och en tredje gång innan vi väntade på den tredje perioden. Den tredje blir lite svalare för Pantern men också ett kvitto där vi visar att vi kan stänga matchen. Gästerna åstadkom inte speciellt mycket mer än att det grinade till och för en del spelare rann det över. En kassaskåpssäker seger och nu ser vi fram emot tisdag då returen går i Jonstorp. IK Pantern - Jonstorp 4-0 ( 2-0, 1-0 1-0 ) Skott 40 - 14 Publik 239 Panterns mål: Viktor Holmqvist 2, Pontus Svensson 1 och Nicolas Erb- Ekholm 1 Grattis till Lucas Arrhagens hållna nolla i dagens match. A-lag Herrar 25 feb 5kommentarer
  • Playoff omgång 1

Här kommer info om kommande playoff för vårt seniorlag. Det är nu det verkligen drar igång på riktigt, hockeyraffel på högsta möjliga fart! Missa inte den första matchen redan nu på söndag! Varmt välkommen till den sista delen på säsongen som kan ta oss mot kvalet till Hockeyettan! A-lag Herrar 24 feb 5kommentarer
  • Uppdatering avbruten match

Gårdagens match har beslutats vinst för IK Pantern och densamme tilldelas tre poäng. Alltvåan är då helt färdigspelad och Jonstorp väntas som motståndare med start söndag och med stor sannolikhet 16:00. Men vi inväntar schema och exakta tider. Så fort vi vet mer återkommer vi. A-lag Herrar 22 feb 2kommentarer
  • IK Pantern - Värnamo

Kvällens match också den sista i Alltvåan denna säsongen, började friskt, snabbt och väldigt kreativt från hemmalaget. Hemmalaget skapade tryck gång på gång i Värnamos zon. Men det skulle ta till 16:04 in i perioden innan nollan spräcktes 1-0 till Pantern. Andra perioden var fylld av chanser att utöka både till två och tre noll men ändå stod det 1-0 när den andra perioden var över. Den tredje perioden skulle precis starta då det upptäcktes att isen gått sönder på ett ställe, insatser gjordes från flera håll att få rätt på problemet men till slut fick domaren ta beslutet att bryta matchen. Vi har inte så mycket mer uppgifter i detta läge utan ber om att få återkomma så fort vi vet mer. IK Pantern - Värnamo 1 - 0 ( 1-0, 0-0, X-X ) Skott 22-10 Publik 141 Panterns mål Viktor Holmqvist 1 A-lag Herrar 21 feb 2kommentarer
  • IK Pantern - Mölndal

Äntligen hemmamatch och äntligen tre poäng in på kontot. Nu börjar vi känna igen vårt kära Pantern igen. Fart, spelskickligt och påhittigt i alla fall i tillräckligt mycket för att spela bort gästerna. IK Pantern - Mölndal 5 - 2 ( 4-1, 1-1, 0-0 ) Skott 41 - 27 Publik 117 Panterns mål Tom Mäkitalo 1, Brian Liechti 1, Isak Nygårds 1, Nicolas Erb-Ekholm 1 och Viktor Holmqvist 1 Nästa match är redan på lördag, varmt välkomna till Kirsebergs Ishall för toppmöte mot Bäcken A-lag Herrar 14 feb 3kommentarer
  • HC Lidköping - IK Pantern

Dagens match var precis som de två senaste matcherna, inget upplyftande. Första perioden slutade 0-0 men i den andra fick hemmalaget göra 1-0, 2-0 och 3-0 innan Pantern kunde reducera till 3-1 ( med en man mindre på banan ) men vad hjälpte det när Lidköping kunde raka in 4-1 innan perioden var klar. Den tredje perioden inte den heller någon lustig period för gästerna. Slutresultat 5-2, och det är tydligt att Pantern befinner sig i en svacka. Det stämmer inte som vi är vana vid att se vårt Pantern. Nu väntar tre hemmamatcher för IK Pantern, Först Mölndal ( 14/2 ) sen Bäcken ( 17/2 ) och sista hemmamatchen i Alltvåan denna säsong får vi pånyttfödda Värnamo på besök ( 21/2 ). Nu gäller det att mobilisera alla följare och supportrar som kan gå att få in i Kirsebergs Ishall, Laget behöver stödet de tre sista matcherna. HC Lidköping - IK Pantern 5 - 2 ( 0-0, 4-1, 1-1 ) Skott 28-31 Publik 176 Panterns mål Tom Mäkitalo 1 och Marcus Lind 1 Däremot kan vi konstatera att Supporterklubben Black Panter levererade uppe i Lidköping, Det hördes nästan hela vägen ner till Kirseberg A-lag Herrar 11 feb 1kommentar
  • Än en gång, Välkommen till Pantern!

Såklart fick vi en bild på våra senaste förvärv till laget. Från vänster #86 Isak Nygårds och #25 Calle Olsson Härligt att se er spela inför hemmapubliken! A-lag Herrar 7 feb 0kommentarer
  • IK Pantern - Boro/Vetlanda

Onsdagshockey i Kirseberg ikväll! Men tyvärr låg slarvigt spel grund för 1-2 förlusten, hemmalaget låg på rejält i den sista perioden och pucken dansade faktiskt på mållinjen ett par gånger under matchen, men pucken ville inte hitta in till en kvittering. IK Pantern - Boro/Vetlanda 1-2 ( 0-2, 0-0, 1-0 ) Skott 35 - 24 Publik 135 Panterns mål Viktor Holmqvist 1 A-lag Herrar 7 feb 0kommentarer
  • Grästorps IK - IK Pantern

Det blir inga poäng att ta med sig hem från kvällens möte mot Grästorp. Pantern kommer aldrig riktigt upp i den nivå vi är vana att se dem. Men det är bara att ta nya tag och det är redan den 7/2 hemma mot Boro/Vetlanda. Grästorp - Pantern 5 - 2 ( 1-1, 3-1, 1-0 ) Skott 34-21 Publik 433 Panterns Mål Brian Liechti 1 och Pontus Svensson 1 A-lag Herrar 2 feb 0kommentarer