• Uppdatering avbruten match

Gårdagens match har beslutats vinst för IK Pantern och densamme tilldelas tre poäng. Alltvåan är då helt färdigspelad och Jonstorp väntas som motståndare med start söndag och med stor sannolikhet 16:00. Men vi inväntar schema och exakta tider. Så fort vi vet mer återkommer vi. A-lag Herrar 22 feb 2kommentarer
  • IK Pantern - Värnamo

Kvällens match också den sista i Alltvåan denna säsongen, började friskt, snabbt och väldigt kreativt från hemmalaget. Hemmalaget skapade tryck gång på gång i Värnamos zon. Men det skulle ta till 16:04 in i perioden innan nollan spräcktes 1-0 till Pantern. Andra perioden var fylld av chanser att utöka både till två och tre noll men ändå stod det 1-0 när den andra perioden var över. Den tredje perioden skulle precis starta då det upptäcktes att isen gått sönder på ett ställe, insatser gjordes från flera håll att få rätt på problemet men till slut fick domaren ta beslutet att bryta matchen. Vi har inte så mycket mer uppgifter i detta läge utan ber om att få återkomma så fort vi vet mer. IK Pantern - Värnamo 1 - 0 ( 1-0, 0-0, X-X ) Skott 22-10 Publik 141 Panterns mål Viktor Holmqvist 1 A-lag Herrar 21 feb 2kommentarer
  • Summer camp 2024

Starta nästa säsong med en fartfylld vecka med massor av is, fys och övriga aktiviteter. Anmälan till IK Panterns Summer Camp är ÖPPEN Tryck på länken och anmäl er idag för att säkra er plats. Anmälan till IK Panterns Summer Camp Ishockeyklubben Pantern 16 feb 0kommentarer
  • IK Pantern - Mölndal

Äntligen hemmamatch och äntligen tre poäng in på kontot. Nu börjar vi känna igen vårt kära Pantern igen. Fart, spelskickligt och påhittigt i alla fall i tillräckligt mycket för att spela bort gästerna. IK Pantern - Mölndal 5 - 2 ( 4-1, 1-1, 0-0 ) Skott 41 - 27 Publik 117 Panterns mål Tom Mäkitalo 1, Brian Liechti 1, Isak Nygårds 1, Nicolas Erb-Ekholm 1 och Viktor Holmqvist 1 Nästa match är redan på lördag, varmt välkomna till Kirsebergs Ishall för toppmöte mot Bäcken A-lag Herrar 14 feb 3kommentarer
  • HC Lidköping - IK Pantern

Dagens match var precis som de två senaste matcherna, inget upplyftande. Första perioden slutade 0-0 men i den andra fick hemmalaget göra 1-0, 2-0 och 3-0 innan Pantern kunde reducera till 3-1 ( med en man mindre på banan ) men vad hjälpte det när Lidköping kunde raka in 4-1 innan perioden var klar. Den tredje perioden inte den heller någon lustig period för gästerna. Slutresultat 5-2, och det är tydligt att Pantern befinner sig i en svacka. Det stämmer inte som vi är vana vid att se vårt Pantern. Nu väntar tre hemmamatcher för IK Pantern, Först Mölndal ( 14/2 ) sen Bäcken ( 17/2 ) och sista hemmamatchen i Alltvåan denna säsong får vi pånyttfödda Värnamo på besök ( 21/2 ). Nu gäller det att mobilisera alla följare och supportrar som kan gå att få in i Kirsebergs Ishall, Laget behöver stödet de tre sista matcherna. HC Lidköping - IK Pantern 5 - 2 ( 0-0, 4-1, 1-1 ) Skott 28-31 Publik 176 Panterns mål Tom Mäkitalo 1 och Marcus Lind 1 Däremot kan vi konstatera att Supporterklubben Black Panter levererade uppe i Lidköping, Det hördes nästan hela vägen ner till Kirseberg A-lag Herrar 11 feb 1kommentar
  • Än en gång, Välkommen till Pantern!

Såklart fick vi en bild på våra senaste förvärv till laget. Från vänster #86 Isak Nygårds och #25 Calle Olsson Härligt att se er spela inför hemmapubliken! A-lag Herrar 7 feb 0kommentarer
  • IK Pantern - Boro/Vetlanda

Onsdagshockey i Kirseberg ikväll! Men tyvärr låg slarvigt spel grund för 1-2 förlusten, hemmalaget låg på rejält i den sista perioden och pucken dansade faktiskt på mållinjen ett par gånger under matchen, men pucken ville inte hitta in till en kvittering. IK Pantern - Boro/Vetlanda 1-2 ( 0-2, 0-0, 1-0 ) Skott 35 - 24 Publik 135 Panterns mål Viktor Holmqvist 1 A-lag Herrar 7 feb 0kommentarer
  • Grästorps IK - IK Pantern

Det blir inga poäng att ta med sig hem från kvällens möte mot Grästorp. Pantern kommer aldrig riktigt upp i den nivå vi är vana att se dem. Men det är bara att ta nya tag och det är redan den 7/2 hemma mot Boro/Vetlanda. Grästorp - Pantern 5 - 2 ( 1-1, 3-1, 1-0 ) Skott 34-21 Publik 433 Panterns Mål Brian Liechti 1 och Pontus Svensson 1 A-lag Herrar 2 feb 0kommentarer
  • Gameday!

Ikväll möter Pantern Grästorp borta! A-lag Herrar 2 feb 0kommentarer
  • Sölvesborg - IK Pantern

Pantern drog det längsta strået i kvällens drabbning mot Sölvesborg. Det var en märklig match rent resultatmässigt. I slutet på den första perioden hade Sölvesborg tagit en 2-0 ledning och det resultatet stod sig till pausvilan. I den andra perioden hade Pantern vänt upp och ner på siffrorna inom en tre minuters period och plötsligt stod det 2-3 och fördel laget från backarna. Dock lyckades Listerlänningarna vända upp detta resultat till 4-3 inann signalen ljöd för pausvila nummer två. Den tredje perioden kunde inte startat sämre än den gjorde för Sölvesborg gjorde 5-3 och det såg nu dystert ut för våra tappra Pantrar, men på något sätt åt sig IKP tillbaka in i matchen och några minuter från att den sista perioden var slut så stod det 5-5 på tavlan. Overtime väntade, men inga avgörande mål föll under denna tid. Nu skulle det avgöras på straffar. Båda lagen startade med att missa eller att målvakten rädda hela tre gånger innan vår egen Tom Mäkitalo drog in pucken bakom Sölvesborgs målvakt, då slog hemmalaget till och visade att dom också minsann kunde göra mål. Då klev Hr Mäkitalo fram igen och satte pucken i nätmaskorna, och denna gång satte hemmalaget inte fler puckar. Pantern tar med sig två av tre poäng hem till Kirseberg. Sölvesborgs IK - IK Pantern 5-6 efter OV & straffar ( 2-0, 2-3, 1-2, 0-0 ) Skott 31-36 Publik 93 Panterns mål Emil Selin 1, Marcus Lind 1, Brian Liechti 1, Tom Mäkitalo 1 och Viktor Holmqvist 1 Tom Mäkitalo 2 mål i straffläggningen A-lag Herrar 31 jan 1kommentar