Stäng
Fel lösenord
Glömt lösenordet?
Väntar

A-LAG HERRAR

MARKNADSGRUPPEN

HISTORIA

DELA SIDAN

Hjälp för login

Har du problem att logga in så läs detta INNAN du kontaktar sidans administratör eller laget.se!

Hur fungerar den nya inloggningen?

På nya laget.se använder du din e-postadress för att logga in och inte ett användarnamn som du använt tidigare, det finns alltid en e-postadress registrerad på alla som kan/har kunnat logga in.

En annan stor skillnad är att du nu kan logga in från vilken sida som helst på laget.se. Självklart har du fortfarande bara rättigheter att nå samma information och samma administrativa rättigheter som tidigare men det gör att du kan fortsätta vara inloggad och surfa runt på laget.se utan att logga in och ut.


Om du har problem att logga in!

Ett vanligt problem är att man har en annan e-postadress registrerad än man tror. Har du olika e-postadresser så testa därför med de olika och ditt gamla lösenord. Har du däremot fått ett nytt lösenord skickat till dig så är det nya lösenordet som gäller.

VIKTIGT Har du fortfarande problem så testa att skicka efter ett nytt lösenord via länken "Glömt/Nytt lösenord?" längst upp i mitten av sidan. Är du fortfarande osäker på vilken e-postadress du har registrerad så testa dina olika e-postadresser. Viktigt att veta är dock att så fort du skickar efter ett nytt lösenord på en adress som finns registrerad så byts lösenordet för den inloggningen.


Detta hjälpte inte och jag är administratör!

Du kan här se vilken e-postadress som finns registrerad på administratörerna för denna sida. Förutsatt att e-postadressen är satt som synlig.
Joakim Tillgren
Lars Rasmusson
Tony Kaladic E-post ej synlig
Om du fortfarande har problem och inte får något nytt lösenord skickat till dig så kontakta vår support så ser de till att hjälpa dig komma in på sidan.


Detta hjälpte inte och jag är INTE administratör!

Kontakta då en administratör för sidan det gäller, vanligtvis en lagledare eller webbmaster, och be dem att kontrollera vilken e-postadress du har registrerad på sidan. Är du förälder så be dem även kontrollera att du ligger inlagd som förälder och att din e-postadress INTE ligger inlagd på ditt barn. Du som förälder ska nämligen ha ditt egna konto och istället vara kopplad som förälder till ditt/dina barn.


Kan du logga in men saknar adminrättigheter?

Ett vanligt problem om detta inträffar är att den e-postadress du loggat in med inte är samma e-postadress som du har på ditt administratörskonto. Hör då först med någon annan administratör på den sidan du inte kommer åt att administrera och se om den personen kan kontrollera vilken e-post du har angiven på ditt administratörskonto. Be då denne att fylla på med den e-postadress du använt för att logga in även på ditt andra konto och säkerställ att det är ikryssat "Administratörsrättigheter". Har du fortfarande problem så kontakta vår support.


Har du felaktigt slagit ihop flera personer till ett användarkonto?

Läs då denna guide för hur du löser detta. http://blogg.laget.se/?p=4471

SENASTE BILDER OCH VIDEO

Ingen video
Ingen video uppladdad
Logga in och ladda upp ert första klipp

BESÖKARTOPPEN

1. (7) IK Pantern
2. (4) IK Wormo Seniorlag Herrar
3. (8) Ystads IF HF
4. (1) IFK Osby
5. (3) Ifö Bromölla IF
6. (217) IFK Trelleborg
7. (10) Tomelilla IF
8. (5) IF Lödde
9. (12) GIF Nike
10. (9) LB07 P10
Listar de tio mest besökta sidorna i Skåne Län igår